Bestelpagina voor bezorgdatum donderdag 14 december 2023
Tip van de week
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Seniorenmaaltijd
(300 - 330 g)
Cottage Beef Pie – Senior
De Engelse klassieker met rundergehakt, stukjes groenten en puree uit de oven
€ 7,20
Gehaktballetjes in jus met gekookte aardappel en sperziebonen – Senior
Gehaktballetjes gecombineerd met gekookte aardappel en sperziebonen, een heerlijk AVG’tje
€ 7,20
Hutspot met gekarameliseerde rode ui, spekjes en gehaktbrood – Senior
De Hollandse klassieker: hutspot!
€ 7,20
Kabeljauwstoof met provencaalse wokgroenten en gebakken aardappel – Senior
Stoofpot voor de visliefhebbers!
€ 7,70
Romige kipfilet uit de oven met aardappel-groentegratin – Senior
Ovenschotel met kipfilet, aardappel en groente met een knapperig korstje
€ 7,20
Tagliatelle met gerookte zalmfilet en scampi’s in kruidige roomsaus – Senior
Een heerlijk romig pastagerecht met zalm en scampi’s
€ 7,70
Bourgondische maaltijd
(minimaal 550 g)
Cottage Beef Pie – Bourgondisch
De Engelse klassieker met rundergehakt, stukjes groenten en puree uit de oven
€ 8,70
Gehaktballetjes in jus met gekookte aardappel en sperziebonen – Bourgondisch
Gehaktballetjes gecombineerd met gekookte aardappel en sperziebonen, een heerlijk AVG’tje
€ 8,70
Hutspot met gekarameliseerde rode ui, spekjes en gehaktbrood – Bourgondisch
De Hollandse klassieker: hutspot!
€ 8,70
Kabeljauwstoof met provencaalse wokgroenten en gebakken aardappel – Bourgondisch
Stoofpot voor de visliefhebbers!
€ 9,20
Kip-witlofschotel met aardappelpuree – Bourgondisch
Heerlijk met een knapperig korstje van kaas.
€ 8,60
Romige kipfilet uit de oven met aardappel-groentegratin – Bourgondisch
Ovenschotel met kipfilet, aardappel en groente met een knapperig korstje
€ 8,70
Tagliatelle met gerookte zalmfilet en scampi’s in kruidige roomsaus – Bourgondisch
Een heerlijk romig pastagerecht met zalm en scampi’s
€ 9,20

"Heeft u bijzondere wensen zoals: zoutvrij, suikervrij, glutenvrij of vegatarisch? Noteer dit dan in het notitieveld bij het afrekenen. Dan houden wij daar rekening mee."
Toin Manders