Bestelpagina voor bezorgdatum donderdag 17 oktober 2024
Tip van de week
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Seniorenmaaltijd
(300 - 330 g)
Boerengehaktbal in jus met puree en rode kool – Senior
Een ‘ouderwetse’ gehaktbal met puree en rode kool is op z’n tijd erg welkom, toch?
€ 7,20
Curryworst met gebakken aardappel en groentemix – Senior
De echte Duitse bratwurst met de overheerlijke saus
€ 7,30
Hete bliksem met pulled pork – Senior
Oud-Hollandse klassieker, dit keer met mals varkensvlees
€ 7,20
Hete kip met pandanrijst en gegrilde courgette – Senior
Kip zoals je hem nog nooit gehad hebt: lekker pittig!
€ 7,25
Hollandse winterschotel met stukjes braadworst, wortel en aardappelgratin – Senior
Lekker voor op een winterse dag!
€ 7,30
Kippenbout, Bonne Femme – Senior
Kippenbout met gebakken aardappel en groenten; echt een Franse klassieker!
€ 7,30
Scampi’s in piripirisaus met aardappelpuree en spinazie a la crème – Senior
Voor als je van lekker pittig houdt
€ 7,80
Bourgondische maaltijd
(minimaal 550 g)
Boerengehaktbal in jus met puree en rode kool – Bourgondisch
Een ‘ouderwetse’ gehaktbal met puree en rode kool is op z’n tijd erg welkom, toch?
€ 8,70
Curryworst met gebakken aardappel en groentemix – Bourgondisch
De echte Duitse bratwurst met de overheerlijke saus
€ 8,80
Hete bliksem met pulled pork – Bourgondisch
Oud-Hollandse klassieker, dit keer met mals varkensvlees
€ 8,70
Hete kip met pandanrijst en gegrilde courgette – Bourgondisch
Kip zoals je hem nog nooit gehad hebt: lekker pittig!
€ 8,75
Hollandse winterschotel met stukjes braadworst, wortel en aardappelgratin – Bourgondisch
Lekker voor op een winterse dag!
€ 8,80
Kip in rozemarijnsaus met spaghetti en tomaatjes – Bourgondisch
Een verrassend lekkere combinatie!
€ 8,80
Kippenbout, Bonne Femme – Bourgondisch
Kippenbout met gebakken aardappel en groenten; echt een Franse klassieker!
€ 8,80
Scampi’s in piripirisaus met aardappelpuree en spinazie a la crème – Bourgondisch
Voor als je van lekker pittig houdt
€ 9,30
"Heeft u bijzondere wensen zoals: zoutvrij, suikervrij, glutenvrij of vegatarisch? Noteer dit dan in het notitieveld bij het afrekenen. Dan houden wij daar rekening mee."
Toin Manders