Bestelpagina voor bezorgdatum donderdag 6 maart 2025
Hoofdgerechten
Seniorenmaaltijd
(300 - 330 g)
Gehaktballetjes in jus met gekookte aardappel en sperziebonen – Senior
Gehaktballetjes gecombineerd met gekookte aardappel en sperziebonen, een heerlijk AVG’tje
€ 7,30
Gepocheerde kabeljauwfilet met gebakken aardappel en spinazie a la crème – Senior
Goed trio: spinazie, aardappel en kabeljauw
€ 7,80
Kalfsgehaktschotel met puree en erwten – Senior
Zeg maar ja tegen deze schotel met kalfsgehakt puree en erwten!
€ 7,40
Kipsaté met pandanrijst en Chinese groentemix – Senior
Vanavond gaan we voor Kipsaté met rijst!
€ 7,30
Romige pastaschotel met kaas – Senior
Pasta penne (zonder vlees) met een romige saus van Spaanse kaas, Cabrales
Valdeon en zomerse groentemix erbij.
€ 7,30
Tagliatelle met gerookte zalmfilet en scampi’s in kruidige roomsaus – Senior
Een heerlijk romig pastagerecht met zalm en scampi’s
€ 7,80
Bourgondische maaltijd
(minimaal 550 g)
Gehaktballetjes in jus met gekookte aardappel en sperziebonen – Bourgondisch
Gehaktballetjes gecombineerd met gekookte aardappel en sperziebonen, een heerlijk AVG’tje
€ 8,80
Gepocheerde kabeljauwfilet met gebakken aardappel en spinazie a la crème – Bourgondisch
Goed trio: spinazie, aardappel en kabeljauw
€ 9,30
Kalfsgehaktschotel met puree en erwten – Bourgondisch
Zeg maar ja tegen deze schotel met kalfsgehakt puree en erwten!
€ 8,90
Kipsaté met pandanrijst en Chinese groentemix – Boergondisch
Vanavond gaan we voor Kipsaté met rijst!
€ 8,80
Romige pastaschotel met kaas – Bourgondisch
Pasta penne (zonder vlees) met een romige saus van Spaanse kaas, Cabrales
Valdeon en zomerse groentemix erbij.
€ 8,80
Tagliatelle met gerookte zalmfilet en scampi’s in kruidige roomsaus – Bourgondisch
Een heerlijk romig pastagerecht met zalm en scampi’s
€ 9,30
Vlaamse stoverij met puree en bloemkool – Bourgondisch
Draadjesvlees, maar dan op zijn Vlaams
€ 8,80
Nagerechten

"Heeft u bijzondere wensen zoals: zoutvrij, suikervrij, glutenvrij of vegatarisch? Noteer dit dan in het notitieveld bij het afrekenen. Dan houden wij daar rekening mee."
Toin Manders