Buffetten

Huzarensalade

Hollandse buffetten

Van huisgemaakte huzarensalade tot vers bereide stamppotten.

Vanaf € 7.50 p.p.

tm-circle

‘Gerechten zoals grootmoeder ze maakte.

Zelfgemaakte huzarensalade met diverse warme uitbreidingen of verse vis?

Oer-Hollandse stamppotten met worst?

Zomer of winter: wij hebben voor elk seizoen een alternatief.’

 

– Toin Manders

Koude buffetten

Luxe huzarensalade uit eigen keuken.

Een heerlijke basis wordt gelegd met de luxe huzarensalade uit eigen keuken a €7,00 per persoon, aangevuld met warme gerechten naar keuze.

Luxe-huzarensalade-Manders-Maaltijden-&-Buffetten

Opgemaakt met onder meer:

Gevulde eieren
Perzik
Tomaat
Rauwkost
Vers fruit, zoals meloen, ananas, druiven en kiwi
Ham/asperges
Inclusief Stokbrood & kruidenboter

€ 7.00 per persoon

Uitbreidingen, koud, bij luxe huzarensalade uit eigen keuken:

1. Gerookte kipfilet, halve haring en garnalensalade

€ 2.50 per persoon

(totaalprijs € 9.50 per persoon)

2. Gerookte kipfilet, halve haring, garnalensalade,
zalmsalade, Bourgondische rib, krabchunks, gerookte
zalmfilet met roomkaas

€ 4.00 per persoon

(totaalprijs € 11.00 per persoon)

3. Gerookte kipfilet, halve haring, zalmsalade,
gerookte makreelfilet, scampi’s, Bourgondische
rib, krabchunks, gerookte zalmfilet met
roomkaas, gerookte palingfilet

€ 5.50 per persoon
(totaalprijs € 12.50 per persoon)

4. Gerookte kipfilet, halve haring, zalmsalade,
Bourgondische rib, krabchunks, gerookte
zalmfilet met roomkaas, scampi’s, gerookte
palingfilet, gerookte makreelfilet, paté en verse zalm

€ 6.50 per persoon
(totaalprijs € 13.50 per persoon)

Warm/koude buffetten

Een heerlijke basis wordt gelegd met de luxe huzarensalade uit eigen keuken a €7,00 per persoon, aangevuld met warme gerechten naar keuze.

Uitbreidingen, warm, bij luxe huzarensalade uit eigen keuken:

A. Luxe huzarensalade, uitgebreid met warme Bourgondische rib met gebakken uitjes en champignons

€ 12.50 per persoon

B. Luxe huzarensalade, uitgebreid met warme Canadese ham met honingmosterdsaus

€ 12.50 per persoon

C. Luxe huzarensalade, uitgebreid met warme rijst en een selectie van onderstaande gerechten*:

A. Varkenshaas in satésaus

B. Gehaktballetjes in satésaus

C. Runderragout

D. Varkenshaas in champignonsaus

E. Kip in zoetzure tomatensaus

F. Gehaktballetjes in piri-pirisaus

G. Brabants stoofvlees (rundvlees)

H. Indische Kip-Kerry

I. Cajun kip

J. Gehaktballetjes in zigeunersaus

€ 14.50 per persoon

* tot 40 personen 2 keuzen, vanaf 40 personen 3 keuzes.

 

Uitbreidingen:

Gebakken aardappeltjes

€ 1.50 per persoon

Warme Canadese beenham met honingmosterdsaus
(alleen mogelijk bij buffet C)

€ 2.50 per persoon

D. Saladebuffet met tomaat-komkommersalade, gemengde sla, Griekse koolsalade, aardappelsalade, vers fruit en stokbrood met kruidenboter.

Uitgebreid met warme gerechten, zoals genoemd onder buffet C, zie hierboven (mogelijkheden A t/m J)

€ 12.00 per persoon

Hollandse pot

Minimaal 20 personen

Vers uit eigen keuken:

Voorgerecht:

Groentesoep of Tomatensoep

2.50 per persoon

Hoofdgerecht:

Zuurkoolstamppot met casselerrib en ananas

Hutspot met rookworst

Boerenkoolstamppot met verse worst

€ 10.50 per persoon

Nagerecht:

Warme rijstepap met room en bruine suiker
Ouderwetse vanille kookpudding met aardbeiensaus

€ 3.50 per persoon

Kijk voor meer dessertmogelijkheden op onze dessertlijst!

 

Totaal buffet Hollandse Pot (3 gangen, zie hierboven)

€ 15.50 per persoon

Het Hollandse Pot buffet is extra uit te breiden met:

Brabants stoofvlees

€ 2.50 per persoon

Stoofpeertjes

€ 0.70 per persoon

Appelcompote

€ 0.70 per persoon

Bestellen, of heeft u vragen? Neem contact op.

Manders Maaltijden en Buffetten

Hoge Randweg 1 Volkel

T: 0413-273917

Email: info@mandersmaaltijden.nl.

Vul uw gegevens in om contact op te nemen:

Dhr.Mevr.

Indien van toepassing, ook graag uw adres of het te leveren adres