Foodkraampjes

Foodkraampjes

U kunt de foodkraam bestellen vanaf 50 personen. De kraam wordt vooraf klaargezet en tijdens uw feest kunnen uw gasten 1,5 uur onbeperkt gebruik maken van de kraam of kramen.

Foodkraampjes zijn kraampjes die we ter plaatse neerzetten en waar uw gasten dan zelf een snack / gerecht kunnen komen halen. De foodkraampjes lijken op de foodtrucks, maar het grote voordeel van de kraampjes is dat ze zowel binnen als buiten kunnen worden opgesteld. U kunt de foodkraam bestellen vanaf 50 personen. De kraam wordt vooraf klaargezet en tijdens uw feest kunnen uw gasten 1,5 uur onbeperkt gebruik maken van de kraam of kramen.

vanaf € 7.50 p.p.

Voor één gerecht is de prijs vanaf € 7,50 per persoon, voor twee gerechten is de prijs vanaf € 9,00 per persoon en voor drie keuzes is de prijs vanaf € 10,00 per persoon. De prijs is mede afhankelijk van het aantal gasten en aantal keuzes en de daarmee samenhangende noodzaak tot één of meer foodkraampjes en het personeel dat wij in moeten zetten.

tm-circle

‘Foodkraampjes zijn kraampjes die we ter plaatse neerzetten en waar uw gasten dan zelf een snack / gerecht kunnen komen halen.’

– Toin Manders

Zoals u hierboven heeft gezien, zijn er verschillende keuzes mogelijk. U kunt kiezen tussen 1 keuze voor uw gasten, maar u kunt ook kiezen voor meerdere verschillende gerechten. We maken voor u graag een offerte op maat met wat u wilt. Hieronder geven we een indicatie van de prijzen, maar vraagt u gerust geheel vrijblijvend een offerte op maat. Het minimum aantal personen is 50.

Een vraag over Foodkraampjes of wilt u bestellen? Neem contact op.

Manders Maaltijden en Buffetten

Hoge Randweg 1 Volkel

T: 0413-273917

Email: info@mandersmaaltijden.nl.

Vul uw gegevens in om contact op te nemen:

Dhr.Mevr.

Indien van toepassing, ook graag uw adres of het te leveren adres