Hollandse buffetten

Hollandse buffetten

Van huisgemaakte huzarensalade tot vers bereide stamppotten.

Gerechten zoals grootmoeder ze maakte. Zelfgemaakte huzarensalade met diverse warme uitbreidingen of verse vis? Oer-Hollandse stamppotten met worst? Zomer of winter: wij hebben voor elk seizoen een alternatief.

Hier vindt u alles over onze eigengemaakte huzarensalades, desgewenst aangevuld met enkele warme gerechten en/of vis. Voor de wintermaanden staan er natuurlijk stamppotten met diverse soorten vlees op het menu.

 

Bij deze buffetten geven wij ook graag ons advies, bijvoorbeeld over de hoeveelheden. Bij een middagmaaltijd wordt natuurlijk meer gegeten dan ’s avonds bij een borrel.

tm-circle

‘Het ideale startpunt van onze Hollandse buffetten is onze heerlijke luxe huzarensalade uit eigen keuken. De huzarensalade kan uitgebreid worden als koud of warm buffetten, naar uw keuze samengesteld.’

 

– Toin Manders

Warm / koude buffetten

Begin met een heerlijke luxe huzarensalade uit eigen keuken…

Koude buffetten

Luxe huzarensalade uit eigen keuken.

Een heerlijke basis wordt gelegd met de luxe huzarensalade uit eigen keuken a €7,00 per persoon, aangevuld met koude gerechten naar keuze.

Luxe-huzarensalade-Manders-Maaltijden-&-Buffetten

OPGEMAAKT MET ONDER MEER:

 

Gevulde eieren
Perzik
Tomaat
Rauwkost
Vers fruit, zoals meloen, ananas, druiven en kiwi
Ham/asperges
Inclusief Stokbrood & kruidenboter

€ 7.00 per persoon

Uitbreidingen, koud, bij luxe huzarensalade uit eigen keuken:

1. Gerookte kipfilet, halve haring en garnalensalade

€ 2.50 per persoon

(totaalprijs € 9.50 per persoon)

2. Gerookte kipfilet, halve haring, garnalensalade,
zalmsalade, Bourgondische rib, krabchunks, gerookte
zalmfilet met roomkaas

€ 4.00 per persoon

(totaalprijs € 11.00 per persoon)

3. Gerookte kipfilet, halve haring, zalmsalade,
gerookte makreelfilet, scampi’s, Bourgondische
rib, krabchunks, gerookte zalmfilet met
roomkaas, gerookte palingfilet

€ 5.50 per persoon
(totaalprijs € 12.50 per persoon)

4. Gerookte kipfilet, halve haring, zalmsalade,
Bourgondische rib, krabchunks, gerookte
zalmfilet met roomkaas, scampi’s, gerookte
palingfilet, gerookte makreelfilet, paté en verse zalm

€ 6.50 per persoon
(totaalprijs € 13.50 per persoon)

Warm/koude buffetten

De heerlijke basis wordt gelegd met de luxe huzarensalade uit eigen keuken a €7,00 per persoon, in dit geval aangevuld met warme gerechten naar keuze.

Uitbreidingen, warm, bij luxe huzarensalade uit eigen keuken:

Uitbreidingen, warm, bij luxe huzarensalade uit eigen keuken:

A. Luxe huzarensalade, uitgebreid met warme
Bourgondische rib met gebakken uitjes en champignons

€ 12.50 per persoon

B. Luxe huzarensalade, uitgebreid met warme
Canadese ham met honingmosterdsaus

€ 12.50 per persoon

C. Luxe huzarensalade, uitgebreid met warme
rijst en een selectie van onderstaande gerechten*:
A. Varkenshaas in satésaus
B. Gehaktballetjes in satésaus
C. Runderragout
D. Varkenshaas in champignonsaus
E. Kip in zoetzure tomatensaus
F. Gehaktballetjes in piri-pirisaus
G. Brabants stoofvlees (rundvlees)
H. Indische Kip-Kerry
I. Cajun kip
J. Gehaktballetjes in zigeunersaus

€ 14.50 per persoon
* tot 40 personen 2 keuzen, vanaf 40 personen 3 keuzen

Uitbreidingen:
Gebakken aardappeltjes

€ 1.50 per persoon

Warme Canadese beenham met honingmosterdsaus
(alleen mogelijk bij buffet C)

€ 2.50 per persoon

Hollandse pot

Hollandse pot
Minimaal 20 personen

STAMPPOTTEN BUFFET

Voorgerecht:

Groentesoep of Tomatensoep

2.50 per persoon

Hoofdgerecht:

Zuurkoolstamppot met casselerrib en ananas

Hutspot met rookworst

Boerenkoolstamppot met verse worst

€ 10.50 per persoon

Nagerecht:

Warme rijstepap met room en bruine suiker
Ouderwetse vanille kookpudding met aardbeiensaus

€ 3.50 per persoon

Kijk voor meer dessertmogelijkheden op onze dessertlijst!

 

Totaal buffet Hollandse Pot (3 gangen, zie hierboven)

€ 15.50 per persoon

Het Hollandse Pot buffet is extra uit te breiden met:

Brabants stoofvlees

€ 2.50 per persoon

Stoofpeertjes

€ 0.70 per persoon

Appelcompote

€ 0.70 per persoon

Wilt u meer weten of bestellen? Neem contact op.

Manders Maaltijden en Buffetten

Hoge Randweg 1 Volkel

T: 0413-273917

Email: info@mandersmaaltijden.nl.

Contactformulier

Vul uw gegevens in om contact op te nemen:

Dhr.Mevr.

Indien van toepassing, ook graag uw adres of het te leveren adres