Over…

Manders Maaltijden & Buffetten is een cateringbedrijf in de regio Uden, gevestigd te Volkel.

Toin Manders heeft het bedrijf opgericht in 1997 en is nog steeds eigenaar van deze onderneming. Toin is van huis uit kok en daarom richt het bedrijf zich met name op het eten tijdens uw feest of partij. Met ambachtelijk vakmanschap worden allerlei buffetten, maaltijden, hapjes en desserts bereid en uitgeleverd. Uiteraard worden hierbij zoveel mogelijk verse en streekproducten gebruikt en dat proeft u!

Sinds 2013 heeft Manders Maaltijden & Buffetten ook een aantal pizza-wagens. Onder de naam pizza-feestje.nl worden de pizza-wagens uitgeleend en is het mogelijk om op uw eigen locatie pizza’s te maken. Kijk voor meer informatie op www.pizza-feestje.nl.

Sinds 2017 heben we ook foodkraampjes. Dit zijn kraampjes, die in vergelijking met foodtrucks, ook eenvoudig binnen neergezet kunnen worden. Bij deze foodkraampjes kunnen uw gasten dan zelf een lekkernij ophalen bij een van onze koks, bijvoorbeeld een Turkse Pizza of Mexicaanse wrap.

Als bedrijf proberen wij aan te sluiten op de behoefte van onze klanten. Of het nu gaat om een kleine partij of de verzorging van een buffet tijdens een groot feest, wij informeren u over de mogelijkheden en geven waar nodig advies.

Wij zijn u graag van dienst.

Manders Maaltijden & Buffetten

Wilt u meer weten of bestellen? Neem contact op.

Manders Maaltijden en Buffetten

Hoge Randweg 1 Volkel

T: 0413-273917

Email: info@mandersmaaltijden.nl.

Contactformulier

Vul uw gegevens in om contact op te nemen:

Dhr.Mevr.

Indien van toepassing, ook graag uw adres of het te leveren adres