Over ons

Manders Maaltijden & Buffetten is een cateringbedrijf in de regio Uden, gevestigd te Volkel.

Toin Manders heeft het bedrijf opgericht in 1997 en is nog steeds eigenaar van deze onderneming. Toin is van huis uit kok en daarom richt het bedrijf zich met name op het eten tijdens uw feest of partij. Met ambachtelijk vakmanschap worden allerlei maaltijden, buffetten, hapjes en desserts bereid en uitgeleverd. Uiteraard worden hierbij zoveel mogelijk verse en streekproducten gebruikt en dat proeft u!

Afgelopen jaren is Manders Maaltijden & Buffetten uitgebreid met pizza-wagens en foodkraampjes. Deze kunnen,  in vergelijking met foodtrucks, ook eenvoudig binnen neergezet kunnen worden. Bij deze foodkraampjes kunnen uw gasten dan zelf een lekkernij ophalen bij een van onze koks, bijvoorbeeld een Turkse Pizza of Mexicaanse wrap. Bij de Pizza-wagen kunnen uw gasten zelf pizza's beleggen en afbakken.

In juni 2020 is het bedrijf begonnen met koelverse maaltijden. Bij het maken en leveren van deze maaltijden letten we naast het gebruik van streekproducten goed op de duurzaamheid. Zo worden de maaltijden met de bakfiets bezorgd.

Als bedrijf proberen wij aan te sluiten op de behoefte van onze klanten. Of het nu gaat om een kleine partij of de verzorging van een buffet tijdens een groot feest, wij informeren u over de mogelijkheden en geven waar nodig advies.

 

Wij zijn u graag van dienst.

Toine Manders

STB3116-scaled