Pizza Feestje

Pizza-Feestje.nl! Beleef een eigen pizza feest.

Welkom bij pizza-feestje.nl!

Wij leveren in een mobiele pizzawagen alle pizzabodems, ingrediënten en andere benodigdheden die nodig zijn om u en uw gasten zelf een eigen pizza te laten beleggen en afbakken. Gewoon bij u thuis op uw eigen feestje.

Hoe werkt het?

Vanaf hoeveel mensen?

Vanaf 30 pizza’s wordt de pizzawagen bij U opgesteld.

Voor kleinere groepen, van 10 tot 29 pizza’s, leveren wij ook alles wat hiervoor nodig is. Alleen dan zonder pizzawagen maar met een speciale pizzatafel waar alles op komt te staan. Deze kan ook gebruikt worden voor locaties waar geen mogelijkheid is om de pizzawagen op te stellen.

Menu’s

Hieronder staan de drie standaard menu’s.  Verdere informatie vindt U op deze website. Bijvoorbeeld over de extra mogelijkheden voor kinderen.  Uiteraard kan één en ander ook specifiek aan uw wensen of diëten worden aangepast, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.

tm-circle

‘Pizza-Feestje.nl betekent een pizzakar huren en samen gezellig pizza’s bakken! Uw gasten kunnen verse ingrediënten zelf op een pizza leggen en bakken in drie minuten in speciale mini-oventjes. 

– Toin Manders, eigenaar Pizza-Feestje.nl

INFORMATIE

Mobiele Pizzawagen

De mobiele pizzawagen is zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik, uiteraard mits het weer dat toelaat. De totale pizzawagen is ruim 3 meter lang en ongeveer 80 cm breed en 2,2 meter hoog, echter door het uitschuifbare systeem kan hij gemakkelijk door een deur of een poort. Voor het gebruik binnen is vanwege de lengte en de warmte die vrijkomt door de aanwezige pizzaovens wel een grote ruimte vereist.

De pizzawagen bestaat uit twee delen. In het ene deel is onderin een koelelement aanwezig en daarop staan alle ingrediënten voor uw eigen pizza. Op het tweede deel staan een viertal mobiele pizzaovens waarin de pizza’s ter plaatse kunnen worden afgebakken.

Pizza’s

Nadat de pizzawagen gereed staat kunnen er pizza’s gemaakt worden. De bodems zijn reeds voor gegaard, waardoor de pizza’s maar kort in de oven hoeven. Ieder van uw gasten kan zijn eigen pizza gaan beleggen en daarna in een van de aanwezige ovens afbakken. Het bakken van de pizza duurt ongeveer 3 minuten.

De pizzawagen is geschikt voor tussen de 20 en 60 personen.  Indien de stroomcapaciteit  op uw locatie (zie hieronder) het toelaat, is het mogelijk om één of twee pizzaovens bij te plaatsen of om twee mobiele pizzawagens te plaatsen.

Bij een groep van 60 personen en het gebruik van de standaard 4 pizzaovens kan binnen het uur iedereen van zijn eigen belegde pizza genieten. Bij kleinere groepen gaat dit uiteraard sneller.

Pizzaoven

De pizzaoven is voorzien van een ovensteen waarop de pizza’s verwarmd worden. U kunt deze pizzaovens zelf bedienen. De pan en de elementen kunnen wel erg heet worden dus oplettendheid is wel zeer gewenst. Kinderen zullen bij het afbakken wel geassisteerd moeten worden. Standaard staan er vier pizzaovens op de pizzawagen.

Stroomcapaciteit

De klant is zelf verantwoordelijk voor voldoende stroomcapaciteit.

De stroomvereiste voor de vier pizzaovens zijn minimaal 2 aparte groepen van 230 volt van 16 ampère.  Dit kunnen bijvoorbeeld de aparte groepen van de wasmachine en de droger zijn, mits deze uiteraard dan buiten gebruik zijn. Verder dienen de aansluitingen (bijvoorbeeld de wandcontactdoos van de wasmachine en de droger) zich op een maximale afstand van 25 meter van de plaats van de mobiele pizzawagen te bevinden, dit in verband met spanningsverliezen.

Levering, bezorging en kosten bezorging

Voor de volgende plaatsen GEEN Bezorgkosten:

Boerdonk, Boekel, Eerde, Erp, Gemert, Handel, Keldonk, Langenboom, Mariaheide, Mill, Nistelrode, Odiliapeel, Uden, Volkel, Vorstenbosch, Veghel, Venhorst, (plaatsje) Zeeland en Zijtaart.

Benodigdheden

Alle bodems en ingrediënten van het door u gekozen menu worden geleverd. Daarbij worden pizzaplanken, pizzasnijders etc. in bruikleen meegeleverd. Ook voor servetten wordt gezorgd.

De afwas en het schoonmaken van de pizzawagen verzorgen wij, dit zit in de prijs inbegrepen.

Bezorgkosten voor de volgende plaatsen zijn € 45,00:

Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Dinther, Grave, Heesch, Heeswijk, Loosbroek, Reek, Schaijk, Schijndel,  St. Hubert, St. Michielsgestel, St. Oedenrode, Wanroij, Wilbertoord, Herpen, Oss, Ravenstein

Bezorgkosten voor de volgende plaatsen zijn € 70,00:

Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Boxtel, Helmond, Nijmegen

Voor overige plaatsen geldt dat deze vooraf in onderling overleg worden afgesproken.

Genoemde bezorgkosten zijn inclusief 21 % BTW.

Voor alle prijzen geldt inclusief 9% BTW. Exclusief eventuele bezorgkosten (zie levering en bezorgkosten)

Voor kinderen is speciaal beleg mogelijk: cocktailworstjes en schijfjes frikandel. Graag tijdig het aantal kinderen doorgeven.

Pizza-feestje.nl, onderdeel van Manders Maaltijden en Buffetten

Hoge Randweg 1 Volkel

T: 0413-273917

Email: info@mandersmaaltijden.nl of  info@pizza-feestje.nl.

Contactformulier

    Vul uw gegevens in om contact op te nemen:

    Dhr.Mevr.

    Indien van toepassing, ook graag uw adres of het te leveren adres