Privacyverklaring Manders Maaltijden en Buffetten

Privacyverklaring Manders Maaltijden en Buffetten

18 mei 2018 (laatste update 26 november 2020)

Manders Maaltijden en Buffetten respecteert en hecht waarde aan uw privacy. Manders Maaltijden en Buffetten heeft daarom acties ondernomen om te voldoen aan de privacywet (AVG).

In deze privacyverklaring legt Manders Maaltijden en Buffetten u graag uit hoe wij omgaan met uw gegevens en waar wij uw gegevens voor nodig hebben, om u te blijven voorzien van onze food gerelateerde diensten.

Heeft u vragen of wilt u inzicht hebben in welke gegevens wij van u hebben ontvangen, neem dan gerust contact op met Manders Maaltijden en Buffetten.

Postcode
Op onze webshop vult u uw adres met postcode zelf in zodat wij zien of uw bestelling voor komt in ons postcodegebied teneinde deze eventueel thuis te bezorgen.

Wij bewaren uw postcode in ons webshopsysteem en in onze boekhouding bij onze klantgegevens, alleen hebben wij geen directe verbinding met een navigatie,- of locatiesysteem op de website en webshop. We kunnen u dus niet volgen en weten niet waar u fysiek aanwezig bent met uw (mobiele) apparaat.

Bestellingen verwerken
Manders Maaltijden en Buffetten kookt en bezorgt uw maaltijden. Wanneer u een bestelling plaatst bij ons, gebruiken wij uw persoonsgegevens om uw bestelling goed te verwerken zodat we uw gerechten bij u kunnen bezorgen.

Dit betreft betalingsgegevens, naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, factuuradres en eventueel een dieetindicatie. Een dieetindicatie is
bijvoorbeeld van toepassing wanneer u bij ons aan heeft gegeven alleen glutenvrije gerechten te willen ontvangen.

Om uw betaling van de bestelde gerechten veilig te laten verlopen, betaalt u bij ons op onze webshop met betaalprovider Mollie.nl.

Uw persoonlijke account
Wanneer u in onze webshop een bestelling plaatst, wordt er automatisch een account aangemaakt waarvoor u akkoord geeft bij de bestelling van uw product. U ontvangt de betreffende informatie per mail en wij hebben uw account in beheer. U kunt dus bij ons terecht als u vragen heeft over uw account.

Daarnaast gebruiken wij uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer ,e-mailadres en eventueel een dieetindicatie. Wij gebruiken deze gegevens om maaltijden bij u te kunnen bezorgen, u te kunnen informeren over uw bezorging en zodat u uw gegevens niet elke keer opnieuw in hoeft te vullen. U kunt deze gegevens te allen tijde aanpassen bij mijn account.

Contactformulieren
Op de website van Manders Maaltijden en Buffetten vindt u diverse contactformulieren. Dit zijn online formulieren om contact met ons op te nemen omdat u een vraag heeft, meer informatie wilt aanvragen of andere diensten en producten bij ons af wilt nemen. Wij vragen hiervoor om uw (bedrijfs-)naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres zodat
wij contact met u op kunnen nemen per telefoon, e-mail of post om u van dienst te kunnen zijn.

Cookies

U bezoekt een website in eigendom en beheer van Manders Maaltijden en Buffetten.

Bij het gebruik van de websites die eigendom zijn van en beheerd worden door Manders Maaltijden en Buffetten in Nederland, gebruikt voor www.mandersmaaltijden.nl kunnen laatstgenoemde en/of derden informatie verzamelen over uw gebruik van deze en andere websites, bijvoorbeeld door het gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestand dat op uw computer wordt gedownload wanneer u pagina’s van een website opent en het door uw browser wordt opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Met de cookie kan uw browser worden geïdentificeerd tijdens herhaalde bezoeken aan een website. De informatie verzameld door Manders Maaltijden en Buffetten en/of derden, bijvoorbeeld door het gebruik van cookies, kan worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

Voor functionele doeleinden: om navigatie te vergemakkelijken en in te loggen op de websites die eigendom zijn van en beheerd worden door Manders Maaltijden en Buffetten op basis van het bovenstaande kunnen worden gebruikt in combinatie met persoonlijke gegevens verwerkt door Manders Maaltijden en Buffetten.

Cookies verwijderen en afwijzen

U kunt de browserinstellingen van uw computer gebruiken om eerder opgeslagen cookies te verwijderen en te voorkomen dat nieuwe cookies worden opgeslagen. De methode die wordt gebruikt voor het opslaan van cookies is afhankelijk van het type browser; u kunt indien nodig de helpfunctie van uw browser gebruiken. Bovendien kunt u de meerderheid van de cookies die zijn ingesteld tijdens het gebruik van de websites die eigendom zijn van en beheerd worden door Manders Maaltijden en Buffetten zowel individueel als collectief, via de volgende website: www.youronlinechoices.com/nl/uw-advertentie-voorkeuren. Dit laat ook zien welke van de genoemde cookies actief zijn in uw browser. Houd er rekening mee dat u advertenties kunt blijven bekijken na het verwijderen en / of weigeren van cookies. Let op: als u cookies weigert en / of verwijdert, kunt u niet altijd alle opties en functies van een website gebruiken. Verder heeft het weigeren en / of verwijderen van cookies alleen effect op de computer en de browser waarop u deze handeling uitvoert. Als u meerdere computers en / of browsers gebruikt, moet u de hierboven beschreven handeling (en) zo vaak herhalen als nodig is.
Privacy

De persoonlijke gegevens die worden verwerkt door Manders Maaltijden en Buffetten, indien van toepassing op basis van de cookiewet, zijn onderworpen aan de Privacyverklaring van Manders Maaltijden en Buffetten.

Wijzigingen in deze verklaring

Manders Maaltijden en Buffetten behoudt zich het recht voor om deze cookieverklaring te wijzigen; eventuele wijzigingen worden op deze pagina gepubliceerd. We raden u aan deze cookieverklaring regelmatig te controleren, zodat u altijd toegang hebt tot de meest recente versie van de cookieverklaring.

Deze cookieverklaring is voor het laatst gewijzigd op 26-11-2020.

Google Analytics
Wij maken gebruik van Google Analytics. Dit is een dienst die ons inzicht geeft in hoe bezoekers onze website gebruiken en hoe gebruiksvriendelijk onze website voor u als bezoeker is. Een voorbeeld hiervan is dat u onze website bezoekt op een tablet of in een bepaalde internetbrowser (zoals Google Chrome), en het daarvoor van belang is dat onze website daar ook voor gemaakt is zodat u binnen onze website vindt wat u zoekt of een bestelling kunt plaatsen. We verzamelen hierin ook de plaats van waaruit u onze website bezoekt, zodat we gericht kunnen kijken of we bijvoorbeeld ons bezorggebied moeten uitbreiden naar een gebied waar we nog niet bezorgen. Als u onze website heeft bezocht, kan het voor komen dat u bij andere websites ineens een bewegende banner van Manders Maaltijden en Buffetten ziet. Omdat u interesse in Manders Maaltijden en Buffetten heeft getoond, bieden we u (zonder enige verplichtingen) een aantrekkelijke aanbieding waarmee u onze gerechten voordelig en vrijblijvend kunt proberen. Voor het veilig gebruik van Google Analytics hebben wij een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten, waarin duidelijke afspraken zijn gemaakt over wat Google bij mag houden. Zo mag Google de informatie niet gebruiken voor andere diensten. De informatie vanuit Google Analytics geeft ons geen inzicht in uw persoonsgegevens, wij weten dus niet wie u bent.

Google Ads

Wij adverteren op Google met Google Ads en deze is gekoppeld met Google Analytics om de advertenties te kunnen volgen. Uw naam en adres is niet direct te zien in Google Ads, maar dit zien we via via wel in de webshop.

Reclameacties
Manders Maaltijden en Buffetten waardeert haar vaste klanten. Daarom vinden we het ook belangrijk dat u als klant ook geniet van acties en kortingen. Wij willen u dan ook graag reclame
toesturen over acties, kortingen en wanneer wij nieuwe acties, producten en/of diensten lanceren. Wij versturen deze op verschillende manieren:
• Per op de website (Tip van de Maand)
• Via Social mediakanalen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn

Delen van persoonsgegevens
Manders Maaltijden en Buffetten werkt met diverse organisaties samen en deelt uw persoonsgegevens alleen met andere organisaties wanneer dat nodig is voor uw bestelling en bezorging. Wij hebben duidelijke afspraken met deze organisaties gemaakt over het gebruik van uw persoonsgegevens. Uw informatie wordt veilig opgeslagen op de webshop, ons emailsysteem en in onze boekhouding. Tevens zijn wij genoodzaakt deze persoonsgegevens af te geven wanneer dat wettelijk verplicht is, bijvoorbeeld wanneer de politie dat van ons eist bij het vermoeden van een misdrijf.

Recht op inzage, wijziging of verwijdering
Het is uiteraard mogelijk om bij ons op te vragen welke gegevens wij van u hebben. U kunt hiervoor schriftelijk contact met ons opnemen naar ons adres: Manders Maaltijden en Buffetten, Hoge Randweg 1, 5408 NA Volkel

. Wilt u hierbij duidelijk aangeven wie u bent? Zo weten wij zeker dat wij de gegevens delen met de juiste persoon. Wij geven u binnen een termijn van één maand reactie op uw verzoek. Mocht uw
schriftelijke aanvraag meer tijd in beslag nemen, zullen wij u daarvan op de hoogte stellen. Wij helpen u graag.
U heeft hierin de volgende rechten:
• Inzicht in welke persoonsgegevens wij van u hebben
• Uitleg ontvangen over welke persoonsgegevens wij in ons bezit hebben, waarom we deze gegevens van u nodig hebben en wat we met uw persoonsgegevens doen
• Het aanpassen van uw persoonsgegevens
• Het laten verwijderen van uw persoonsgegevens, indien ze vallen buiten de wettelijke bewaarplicht van de Belastingdienst.
• Het verkrijgen van uw eigen persoonsgegevens zodat u deze zelf kunt doorgeven aan een andere organisatie
• Het intrekken van toestemming voor gebruik van uw persoonsgegevens
• Bezwaar maken tegen bepaald gebruik van uw persoonsgegevens

Bewaartermijn
Wij bewaren uw persoonsgegevens tot 7 jaar na het jaar waarin de laatste factuur betaald is. De termijn van 7 jaar moeten wij hanteren volgens de wettelijke bewaarplicht van de Belastingdienst.

Veiligheid en beveiliging
De veiligheid en beveiliging van uw persoonsgegevens is voor ons van groot belang en nemen wij dan ook erg serieus. Wij hebben passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Denk hierbij aan diverse firewalls, speciale beveiligde internetverbindingen en servers en beveiligde e-mailservers. Wij maken op onze website en webshop gebruik van een SSL-certificaat.

Veilig surfen met SSL
Wij beveiligen uiteraard onze website en webshop, middels een zogeheten SSL-certificaat. Dit is herkenbaar aan de https voor het website adres. Deze beveiliging (en certificaat) zorgt ervoor dat uw gegevens veilig op onze website worden verstuurd naar ons. Dit houdt in dat er niet meegelezen kan worden of deze gegevens aangepast kunnen worden door kwaadwillenden. Zo kunt u altijd veilig bij ons uw bestelling plaatsen of een contactformulier invullen.

We hebben maatregelen genomen zodat de beveiliging altijd up-to-date is en we monitoren en bewaken deze ook continu. Heeft u hier vragen over? Bel ons dan gerust, wij helpen u graag.

Wijzigingen in deze privacyverklaring 
Wanneer er iets in de webshop of website van Manders Maaltijden en Buffetten wijzigt, is het uiteraard ook nodig om de privacyverklaring aan te passen. Bovenaan deze verklaring vindt u de
datum waarop deze verklaring opgesteld. Indien er iets wijzigt, verandert de datum van de nieuwe verklaring. We vragen u dan ook om regelmatig te kijken of er nieuwe versies van onze verklaring zijn en zullen daarnaast ons uiterste best doen u te informeren wanneer er wijzigingen zijn.

Klacht
We staan dagelijks met heel veel plezier en passie voor u klaar. Mocht u vinden dat wij u niet op de juiste manier helpen, kunt u een klacht indienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens. Wij gaan er vanuit dat u met ons contact opneemt om eventuele problemen op te lossen en dat het niet nodig is om een toezichthouder in te schakelen.

Contactgegevens:
Manders Maaltijden en Buffetten

Hoge Randweg 1, 5408 NA Volkel